Emergency Evacuation Drill

2011-06-01

Today the Dazaifu Fire Brigade came and we had an emergency evacuation drill.

Today was an earthquake and fire drill. The students were very well behaved and

the drill was a great success.

After the drill the students were given a chance to view a fire engine.

The students are protecting their heads by crouching under their desks

Mr. Nagatome talking to the students about emergency evacuation procedure.

The students were very impressed by the fire-truck.

The teachers showing how to use a fire extinguisher.