今年最後のOpen Schoolを開催しました!

2015-09-19

今日は、今年最後のOpen Schoolが行われました。
天候にも恵まれ、全体の説明会の後、サッカー、理科、図工、英語、パソコンの授業体験や、寮見学、リンデンランチの試食、個別相談などが行われました。
参加して下さった多くの皆様、本当にありがとうございました!

We held our last Open School this year on the 19th of September.  It was a beautiful day.  After the whole meeting in the gym, lots of people went and experience, soccer class, Science class, Art class, IT class, Music class and so on.  They also went to visit our dormitory, tried Linden lunch and talked to teachers and parents.  Thank you very much for coming to our Open School!