一番暑い日になりました

2018-06-26

イギリスに来て、一番暑い日になりました。午後からはジャケットを脱がせて、カム川下りをしました。
キングスカレッジ教会ではゴシック様式の大聖堂を静かに見学し、歴史的な建築物の荘厳さを感じていたようでした。カム川下りでは、3艘に別れ、それぞれケンブリッジの古い建物の周りを回りました。
今日もみんなとても楽しむことができていたようです。
明日はケンブリッジ市内観光とハリーポッタースタジオに行き、オックスフォード大学に戻ります。

It was the hottest day since we came to England.
The students took off their jacket in the afternoon and did punting tour of the River Cam.
We also looked inside of King's College and students felt the magnificent Gothic cathedral.
The students enjoyed walking around the old Cambridge buildings.
Everyone seemed they all had a good day. We will do Cambridge city tour, go toHarry Potter Studio and then go back to Oxford University tomorrow.