修了書授与式がありました

2018-06-28

午前中はオックスフォード市内観光、午後からは自然博物館見学、そしてディナー後にアレックス・ビーンズ教授より修了書授与式がありました。

お礼にクラス代表による挨拶後、日本の「われは海の子」を合唱しました。あっという間の修学旅行でまだいたいという声も上がっていました。最後のディナーは本格的なものでもてなしてくれ笑いが絶えない楽しい時間となりました。

We toured around city of Oxford in the morning.

In the afternoon, we went to Natural History Museum and after dinner, the students received completion certificate from Professor Beans. The representative student made a speech to thank them and they sang a Japanese song.

Last dinner there was specially made for us and we had such an enjoyable time with lots of laughter. Our time in England passed very quickly and the students say they want to stay here longer.