動物園に行きました

2018-08-13

We all went to Healesville today. It took about one hour from school. In Healesville, Linden Hall students walked with their Beaconhills host students and had a looked at many Australian animals. They all seemed to have fun together. Everyone is well and happy here!

今日は、リンデンホールとビーコンヒルズの児童生徒はみんな一緒に動物園に行きました。ホストと一緒にオーストラリアの動物を見ながら楽しく過ごしていました。全員元気に楽しく過ごせています。