パキナムキャンパスで全校集会

2018-08-15

今日パキナムキャンパスでは、全校集会が行われました。まずビーコンヒルズカレッジの代表生徒から歓迎の言葉がありました。その後、リンデンホールスクールの児童生徒が日本の歌を披露し、日本舞踊「さくらさくら」のパフォーマンス、中高学部の代表生徒がスピーチをしました。あまり練習の時間がとれませんでしたが、みんな堂々とした態度でそれぞれの役割を果たすことができました。今日も1日ホストファミリーとキャンパスライフを楽しみました。

At Pakenham Campus, we had Assembly today. A student from Beaconhills made welcome speech in Japanese first. Then, Linden Hall students sang a Japanese song, performed Japanese dance, and our representative student made a speech. Although we did not have very much time to practice, everyone did their best! The students enjoyed all day at the campus with their host students and new friends.

ベリックキャンパスでは、折り紙やクッキングの授業がありました。1日学校で楽しく過ごせました。

At Berwick campus, the students had origami and cooking classes. They enjoyed their time today.