8月16日 木曜日

2018-08-16

ベリックキャンパスでは、歌の授業を受けたり、チェンソーアーティストの作品を見たり、Farewell lunchを楽しみました。Farewell lunch の出し物として歌を歌いましたが、練習の時よりも心を込めて歌えていました。
また、ホストのクラスでプレゼントをもらっている人もいました。とても楽しかったようです。

At Berwick campus, the students had singing lesson, saw artworks and had farewell party. They sang a song well at the party. The students received presents from host students. They enjoyed their day a lot today.

今日はオーストラリアで過ごす最終日でした。パキナムキャンパスでは、日本語のクラスに参加したり、ホストファミリーと授業を受けたりしました。また、ランチタイムには、ビーコンヒルズの先生や生徒たちがさよならパーティーをしてくれました。ホストファミリーがたくさん美味しいランチを作ってくれていました。最終日も新しい友達と楽しく過ごすことができました。

It was the last day in Australia. At Pakenham campus, the students participated in Japanese classes and various classes with host families. Beaconhills teachers and students organised farewell party for us with the beautiful foods that were provided by host families. They all had great day with new friends in Australia!