【2019年7月】Grade 6 England Trip

2019-07-05

Grade 6 England Trip St Anne’s College, Oxford, Christ Church College, Ashmolean Museum, Cotswold Wildlife Park and Blenheim Palace, British Museum, London Eye, Punting tour off the River Cam, King’s College tour, Fitzwilliam College, Cambridge, Harry Potter Studio, National History Museum, Pitt Rivers Museum, Lego land, played in the park and had Fish and Chips!!
They visited so many places and had great experience.
Grade 6 students had a fantastic time in England for 8 days!!
They stayed at Oxford University Dormitory (St Anne’s College) and Cambridge University Dormitory (Fitzwilliam College).
And guess what happened there!
The students met the exchange student who was at Linden Hall in the past!!
What a small world and so wonderful to have special friends in England!

6年生 イギリス語学研修旅行 オックスフォード大学やケンブリッジ大学の寮に滞在しながら様々な場所を観光したり、体験したりできました。すばらしい8日間を過ごしたようです。
また現地では、数年前にリンデンホールで教えてくれていたオックスフォード大学の留学生と偶然街で会ったことには驚きましたが、改めてイギリスに特別な友人を持つことの素晴らしさを感じました。