Summer Camp 2016 【Day1】

2016-07-17

こどもたちが楽しみにしていたサマーキャンプの日がやってきました!朝学校に集合してから1日中元気に走り回っていました。
 6グループに分かれて、工作(ブレスレット作り・グループの旗作り)をしたり、たくさんの段ボールでFun Houseを作ったり、そうめん流しをしたり、パジャマパーティをしたりして過ごしました。
 夜映画を見た後、テントの中でお友達と一緒に寝ました。途中で「帰りたい。」という児童は、今年はいませんでした!
 子供たちの嬉しそうで楽しそうな笑顔を1日見ることができてとても幸せな1日でした。

The students were waiting for Summer Camp!  As soon as they arrived at school, they did not stop running!  They were so active and full of energy all day!!
 We divided the students to six groups and they made bracelets, group flags and Fun House together!  They also had noodle fountain and pajama party.
 After watching a movie, they slept with their friends in tents.  Nobody said they wanted to go home at night time this year!
 I'm very pleased that everyone was having such a good time with beautiful smile all day today!