2016年9月10日(土曜日)オープンスクール

2016-09-14

今年2回目のオープンスクールには、6月の1回目の参加者数を上回る方々が来校して下さいました。前半の全体会では、卒業生からのビデオレターや保護者や校長のスピーチ、また在校生による外国人の先生方に対するインタビューなどが行われました。保護者のお話を聞き大変参考になったという声や、校長の話を聞いてよりよくリンデンホールについて知ることが出来たという声を多く聞きました。そして、Question timeでは多くの質問がでました。また、6月のオープンスクールと話された内容が違ったので今回も参加してよかったという声もありました。
 オープンスクールの後半は、学校の施設を見て回りながら、英語、IT、理科、音楽、アート、サッカーなどの授業を体験したり、リンデンランチの試食をしたりする時間でした。
 本日は、たくさんの皆様に参加いただき、本当にありがとうございました。

We had our second Open School on Saturday the 10th of September. We had more guests than our first Open School!  In the first half of the day, there were video letter from graduates, speeches from a mother of a student and Principal and interview time.  Lots of people made really nice comments such as they were impressed with the speeches of the mother and Principal.  Lots of people asked questions in “Question time”.  Some guests also said that they were happy to attend Open School twice because parents and the Principal talked about different things.
 The last half of the Open School, the guests walked around school and also experienced some lessons such as English, IT, Science, Music, Art, and soccer.  The tasting Linden lunch in the cafeteria was really popular, too.
 Thank you very much for coming to our Open School today.