1 Day Cup in Linden Hall School

2016-10-02

10月2日、日曜日は晴天!さわやかな青空のもと、サッカー大会が行われました。およそ50名の選手が集まり、色々な小学校のチームが混合チームで対戦しました。最後まで諦めずたくましい精神で頑張った選手たち全員に感動しました。

It was sunny and hot today!  The Linden Hall students played soccer with students from other schools.  It was great to see everyone playing so well without giving up!