【2019年5月】Music Exchange Program with students from Taiwan

2019-05-21

台湾の中正小学校・頭湖小学校と音楽交流を行いました。
リンデンホールスクール小学部の児童がドラムやバイオリンの演奏を披露したり、台湾の弦楽器オーケストラとリンデン生のピアノ演奏でリンデンホールスクールの校歌を歌ったり、台湾のオーケストラの「トトロ」や「千と千尋の神隠し」の素敵な演奏を聞いたりしました。
音楽交流の後は、スポーツや折り紙で交流をしました。
とても素晴らしい交流体験になりました。

In May, we had great music exchange program with students from Taiwan. Linden Hall students played drums and violin. Our student also played piano with Taiwanese Orchestra group and they played our school song and we all sang the school song with beautiful violin and piano sounds. The orchestra from Taiwan played Japanese famous songs such as “Totoro” and a song from the movie called “Spirited away” written by Hayao Miyazaki. After music exchange, we also played some sports and made some Origami together. It was a fantastic experience for all of us.