【2019年4月】Visit from ‘Iolani School, Hawaii

2019-05-22

We were honored to have guests from ‘Iolani School, Hawaii on our Entrance Ceremony. ‘Iolani School was founded in 1863 and currently enrolls 2,000 students. ‘Iolani School is recognized as one of the top college preparatory schools in the United States. ‘Iolani School and Linden Hall School are hoping to visit each other and learn together through our relationship in the near future.

イオラニスクール(ハワイ)からのゲスト
入学式という特別な日に、イオラニスクールからゲストをお招きできたことは大変光栄なことでした。イオラニスクールは1863年に設立され現在2000人の児童生徒が通っています。また、アメリカ合衆国の中で最も優秀なトップ校として知られています。イオラニスクールとリンデンホールスクールは近い将来、お互いの国を訪れたり、共に学んだりしながら交流することを希望しています。