[2019.7月] Summer School

2019-07-31

今年も1週間リンデンホールスクールでサマースクールを行いました。普段の学校生活で過ごす友達とは違う友達と同じグループで1週間過ごすことで、まるで兄弟のように仲良くなった子供たちの姿を見ることができました。また日頃とは異なった様々なアクティビティを通していつもとは違う児童の素晴らしい一面を発見することができ、とても嬉しく感じています。みんなにとって楽しい思い出になっていたらすごく嬉しく思います。

We had one week of Summer School at Linden Hall Elementary School this year, too.
The students spent time with different aged students this week and so they have become like brothers and sisters which is so nice!
Through various activities, we discovered so many wonderful aspects of students.
I really hope that you had lots of fun with us at Summer School this year!!