オーストラリアでのホームスティ

2019-09-02
Australian Homestay during summer holiday

It was a very exciting adventure for all of us.
20 students went to Melbourne this summer to spend about 2 weeks in Australia.
It was in the middle of winter and it was definitely cold there, however we had most valuable and enjoyable time with our host families, friends and teachers at our sister school, Beaconhills College.
We enjoyed visiting Puffing Billy and Healesville Sanctuary.
The students also spent time at Beaconhills College participating lessons with their host students and also special classes like cooking to make ANZAC biscuits and PE lesson to play Australian football.
Their host families, friends and teachers were so kind to us and we really appreciate all the staff at Beaconhills College to make our stay really special and wonderful.
Thank you very much!

オーストラリアでのホームスティ

夏休み中、20人の児童生徒で訪れた真冬のオーストラリアはみんなにとって毎日がワクワクの冒険でした!
真冬のオーストラリアはやっぱりとても寒かったのですが、姉妹校のビーコンヒルズカレッジで、ホストファミリーや友達と共に、とても充実した楽しい体験をすることができました。
歴史的な蒸気機関車に乗ったり、動物との距離をとても近く感じられる動物園に行ったり、通常の授業にホストファミリーと参加したり、アンザックビスケットを家庭科の授業で作ったり、オーストラリアンフットボールをしたりと色んなことにチャレンジできました。
滞在中いつも親切にして下さったビーコンヒルズカレッジの先生方、ホストファミリーの皆さん、素晴らしい時間を本当にありがとうございました。心から感謝しています。