オックスフォード大学の留学生との交流

2019-10-17
Interaction with Oxford University students

リンデンホールスクール小学部で午前中と午後のアフタースクールの時間に一緒に勉強したりスポーツをしてくれたりするオックスフォード大学からの留学生の紹介をします!

Today, we introduce an exchange student from Oxford University who comes to Linden Hall in the morning and after school to help the students learn and play sports!

My name is Lucy. My hometown is Vancouver, Canada and I am doing a Master’s degree in Water Science, Policy and Management at the University of Oxford. I recently finished my dissertation on invasive species on Spain’s Mediterranean Coast and won a scholarship to study Japanese at the Japan University of Economics. At Linden Hall, I help class 2A with their English and Math classes and help students do homework after school. I really enjoy working at Linden Hall because it reminds me of my own childhood!