オンライン授業スタートから1か月経ちました!

2020-05-07
オンライン授業スタートから1か月経ちました!

小学1年生を含めて全校一斉に4月6日からスタートしたオンライン授業は、保護者の方々のご理解と大きなご協力のお陰でスムーズに進んでいます。今日も、音楽や、英語、算数、国語など、先生たちと児童たちがコミュニケーションを図りながら頑張って学習に取り組んでいました。今日は、1年生の音楽の授業で一生懸命に大きな口を開けて春の歌を歌っていた可愛らしい授業が特に印象的でした。

It has been one month since we started Online lessons!

We all started online lessons on the 6th of April including Grade one students and it has been going really well with the parents’ amazing support. There are Music, English, Math, Japanese and other subjects today and it was so lovely to see Grade one students singing Spring songs in Music class!