☆Online lessons “fantastic!”☆

2020-05-08
☆Online lessons “fantastic!”☆

I saw how the students learn in each class this morning and I was impressed with everyone how they concentrated in their study!! We really miss our students but let’s do our best at the current situation!

オンライン授業「集中力、すごい!」

朝からみんな一生懸命に学習している姿に感心しました。スクリーン上で見る児童の目が真剣で、すごく集中して勉強していたからです!素晴らしいです!早く学校で会いたい気持ちは大きいですが、今できることを最大限頑張りましょうね!