オンラインで宿題提出 Online Homework

2020-05-13
オンラインで宿題提出 Online Homework

本当に感心します。1年生も含め全ての学年の児童の皆さんは、毎日の宿題を頑張って提出していますね!先生の説明を一生懸命に聞いて日々の学習活動に取り組んでいるみんな、よく頑張っていますよ!

Handing in the homework through online!
I’m so impressed with you all. Including Grade one students, the students submit their homework every day. You must be paying attention to teachers and working hard. Keep up the good work!