オンライン音楽Online Music

2020-05-14
オンライン音楽Online Music

音楽も英語で学習しますが、「心の歌」は日本人の先生がしっかりと教えます。言葉の響きや作曲者の気持ちなど丁寧に伝えながら学びます。この日は「こいのぼり」を歌いました。親心は今も昔も変わらないなと感じました。これからも歌を通じて日本の伝統や文化を伝えていきたいなと思っています。

We teach Music in English,too, however Japanese teachers teach Japanese traditional songs thoroughly. They talk about the sound of each word and the feeling of the composers. The students learnt, listened and sang “Koinobori” on this day. I felt the parents today and old days have similar feelings towards their children. We would like to teach our children Japanese tradition and culture through many beautiful songs at school.