オンライン日直Online monitor

2020-05-19
オンライン日直Online monitor

1年生の児童は順番で日直の仕事を頑張っています。その日の日にちや曜日、月や年、天気、自分の気持ちなどをみんなに向かって発表します。大きな声でとても上手に頑張りましたね!

The Grade one students take turn to do their monitor job. First thing in the morning, one student says the date, day, month, year, weather and how they feel on the day.  She spoke very clearly with a loud voice.  Very well done!