分散登校スタート School started!

2020-06-01
分散登校スタート School started!

やっとかわいい児童たちが学校に戻ってきました!元気な笑顔に会えてすごく嬉しいです!1時間目から7時間目まで勉強やスポーツを頑張りましたね! 登校していない児童たちはこれまで通りオンライン授業を頑張りました。

The school has started today! It was wonderful to see the students finally! They studied hard and enjoyed some sports all day from period one to period seven. The other grades continue to do online lessons.