親子でオンライン・オープンスクール Online Open School

2020-07-05

7月5日(日)に、リンデンホールスクール小学部では、「親子でオンライン・オープンスクール」を行いました。 今回は、年長さん限定の参加とさせて頂きました。多数のお申し込みがあったため、今回は残念ながら参加できなかった方々には大変申し訳なく思っておりますが、9月6日(日)にもオープンスクールを行う予定ですので、是非参加してくださいね!今回、「親子でオンライン・オープンスクール」に参加して下さったたくさんの方々、理科と英語の授業はいかがでしたか?リンデンホールの先生たちと楽しく、理科の実験や、英語の授業に参加することができましたか?今回、初めてオンライン・オープンスクールを行いましたが、皆様の積極的なご参加やたくさんのご質問に改めて感謝致します。 楽しい時間をありがとうございました!いつかリンデンホールスクールでお会いできる日をとても楽しみに待っています!

On Sunday the 5th of July, we had Online Open School. This time, we limited the number of participants. We apologize to people who could not participate this time, however we are planning to hold one more Open School on Sunday the 6th of September, so please consider participating then! Did you enjoy Science lesson and English lesson? Thank you very much for participating in our Online Open School on Sunday. We look forward to seeing you soon at Linden Hall Elementary School.