Open School

2020-09-16
Open School

9月13日(日)に人数制限をさせて頂きながら、オープンスクールを行いました。今回は、在校生がオンライン参加をして学校紹介や先生たちへのインタビューを行ったり、卒業生2名が今回のオープンスクールのために来校し、スピーチをしてくれたりしました。
 本校に興味を持ち参加して下さったゲストの皆様、本日は本当にありがとうございました。そして、サポートしてくれた卒業生や在校生たち、本当にありがとうございました!

We held our Open School on Sunday the 13th of September with limited number of participants. This year, Linden kids supported us by introducing our school and interviewing teachers online.  We also had two alumni came and they spoke about their experiences at Linden Hall to the audience. Thank you very much for coming to our Open School to you all, guests, Linden kids and alumni!!